Deel dit bericht op social media!
04 januari 2022

Groen licht voor ‘Erf van Lindner’

Op het terrein tussen de Klapstraat en de Lange Maat in Westervoort worden 24 nieuwe woningen gerealiseerd. Het wordt een eigentijdse vertaling van het boerenerf. De ruime collectieve buitenruimten worden groen ingericht met onder anderen een moestuin en een boomgaard. De bestaande woonboerderij blijft gehandhaafd en wordt gesplitst in twee woningen. Parkeren vindt centraal plaats op het terrein rondom de wagenschuur zodat de rest van het terrein middels ‘karrensporen’ autoluw  kan worden ingericht. 

De architectuur van de nieuwbouw is geïnspireerd op de boerenschuur. De 3 nieuwe kloeke bouwvolumes met een eenvoudige vormentaal hebben rode keramische daken als de bestaande boerderij en zwarte houten delen als gevelbekleding.  

De komende tijd zal ons bureau verder gaan met de technische uitwerking van het project. Naar verwachting wordt eind 2022 begonnen met de bouw.

Neem contact met ons op!

Heeft u een vraag, of een idee voor een project waarbij u ons goed kan gebruiken. Neem direct contact op via mail of telefoon. Wij helpen u graag verder.

Adres
Kerkallee 43
6882 AM Velp

Direct contact
026 – 361 38 12
architecten@hurenkamp.nl

KvK nummer: 09090353
Lid BNA / Bond van Nederlandse Architecten

X
Beeldmerk