Deel dit bericht op social media!
17 juni 2021

Bezoek jury NRP Gulden Feniks aan DRU-complex

Het DRU fabriekscomplex in Ulft is genomineerd voor de NRP Gulden Feniks 2021, in de categorie gebiedstransformatie. De NRP Gulden Feniks is een nationale prijs welke jaarlijks wordt toegekend aan het beste renovatie- en transformatieprojecten van Nederland. Op donderdag 10 juni jl. heeft de jury een bezoek gebracht aan het complex.

In de periode tussen 2006 en 2019 heeft de DRU (Diepenbrock en Reigers Ulft) een transformatie ondergaan van een fabriekscomplex naar een levendig cultuur- en woongebied. Op het complex zijn diverse functies gerealiseerd in de diverse gebouwen zoals wonen, cultuur (theater – popzaal – muziekschool en bibliotheek), evenementenhal, regionaal mediacentrum, het ijzermuseum en een innovatie centrum voor bedrijven en scholing in de Achterhoek.

Hurenkamp Architecten & Adviseurs is vanaf 2006 betrokken geweest bij de restauratie en herbestemming van alle 7 rijksmonumenten op het complex.

Wilt u meer lezen over het DRU fabriekscomplex, klik dan hier

Neem contact met ons op!

Heeft u een vraag, of een idee voor een project waarbij u ons goed kan gebruiken. Neem direct contact op via mail of telefoon. Wij helpen u graag verder.

Adres
Kerkallee 43
6882 AM Velp

Direct contact
026 – 361 38 12
architecten@hurenkamp.nl

KvK nummer: 09090353
Lid BNA / Bond van Nederlandse Architecten

X
Beeldmerk