Nieuwe glans aan een jaren 70 woning

Deze vrijstaande 70-er jaren woning in Wageningen is met behoud van de bestaande ruimtelijke kwaliteiten ingrijpend verbouwd. Er is meer daglicht in de woning gecreëerd, er zijn andere verbindingen tussen de ruimtes ontstaan en is er een natuurlijke overloop van binnen naar terras en tuin gerealiseerd. De woning heeft een vernieuwd entreegebied  met een trappartij/carport en een nieuwe tuinkamer gekregen. De nieuwe elementen vormen qua materialisatie een contrast met de bestaande woning. Door re-styling van de bestaande gevels is bestaand  en nieuw in samenhang met elkaar gebracht.

Zowel installatietechnisch als bouwkundig is de woning verduurzaamd en tot een hoger comfortniveau gebracht passend in deze tijd.

“Terugkijkend op het project ligt de kracht van Hurenkamp in de beheersing van het proces van eerste idee tot eind oplevering. Door de goede communicatie van het Hurenkamp team bleven wij als opdrachtgever steeds aangesloten bij de voortgang en konden in iedere fase input leveren en monitoren of het eindresultaat nog voldoet aan onze wensen.”

Marnix & Nora

Opdrachtgever: particulier

Status: gerealiseerd

Jaar: 2015

Programma: wonen

Projectteam: Lianne Goosen, Bryan Klein Bluemink, Henk van Harsselaar

Neem contact met ons op!

Heeft u een vraag, of een idee voor een project waarbij u ons goed kan gebruiken. Neem direct contact op via mail of telefoon. Wij helpen u graag verder.

Adres
Kerkallee 43
6882 AM Velp

Direct contact
026 – 361 38 12
architecten@hurenkamp.nl

KvK nummer: 09090353
Lid BNA / Bond van Nederlandse Architecten

X
Beeldmerk