Deel dit bericht op social media!
30 april 2021

Start nieuwbouw woonzorgcomplex ‘de Eimer’

Dinsdag 20 April is de eerste paal de grond in gegaan voor de nieuwbouw van woonzorggebouw ‘de Eimer’ aan de Eimersingel-West in Arnhem. Het gebouw wordt gerealiseerd voor zorgorganisatie Siza t.b.v. dagbesteding & wonen. In het voorjaar van 2022 wordt het gebouw opgeleverd.

De nieuwbouw komt op een vrij kavel in Arnhem-zuid. In het ontwerp voor een 4-laags woongebouw is op de begane grond een dagbesteding met 3 groepen gesitueerd en op de verdiepingen 42 zorgappartementen/studio’s. De dagbesteding en het wonen zijn onafhankelijk van elkaar en krijgen beiden een eigen entree.

Het gebouw is als een alzijdig kloek gebouw ontworpen passend in de reeks gebouwen aan de Eimerssingel-west. De gevels bestaan hoofdzakelijk uit lange betonstenen die het gebouw een sculpturale uitstraling geven. Door toepassing van verschillende typen balkons, afwisselende raamvlakken en zorgvuldig op elkaar afgestemde materialen en kleuren wordt dit sculptuur geboetseerd tot een spannend samenhangend geheel.

Neem contact met ons op!

Heeft u een vraag, of een idee voor een project waarbij u ons goed kan gebruiken. Neem direct contact op via mail of telefoon. Wij helpen u graag verder.

Adres
Kerkallee 43
6882 AM Velp

Direct contact
026 – 361 38 12
architecten@hurenkamp.nl

KvK nummer: 09090353
Lid BNA / Bond van Nederlandse Architecten

X
Beeldmerk