Weerspiegeling van de bedrijfsidentiteit

Het project in Velp omvat de transformatie van een winkel tot makelaardijkantoor op begane grond niveau. De ontwerpvraag voor de indeling lag enerzijds in het verzorgen van een rustig beeld in de afwijkende kolomstructuur en anderzijds in het sterk laten doordringen van daglicht in de langgerekte plattegrond. Niet vol in het zicht werken en toch het buitenleven kunnen ervaren. Verkrijgen van daglicht van bovenaf was geen mogelijkheid. Daglicht is gehaald uit de combinatie van het maximaal openen van de gevels met de toepassing van transparante binnen puien.

De wens om een nieuw kantoor te betrekken is tevens aangegrepen om een nieuwe bedrijfsidentiteit door te voeren. De ontwerpoplossing is gevonden in de toepassing van L-vormige haken in verschillende kleuren. De open ruimte is hierdoor organisatorisch ingedeeld zonder opgedeeld te zijn. De mogelijk is gecreëerd om in een zittende positie besloten te kunnen overleggen, terwijl in een staande positie meer van de omgeving waar te nemen is.

Opdrachtgever: Assink Makelaars

Status: gerealiseerd

Jaar: 2017

Programma: kantoor

Projectteam: Harm Diesvelt, Lianne Goosen, Edwin Kant

Neem contact met ons op!

Heeft u een vraag, of een idee voor een project waarbij u ons goed kan gebruiken. Neem direct contact op via mail of telefoon. Wij helpen u graag verder.

Adres
Kerkallee 43
6882 AM Velp

Direct contact
026 – 361 38 12
architecten@hurenkamp.nl

KvK nummer: 09090353
Lid BNA / Bond van Nederlandse Architecten

X
Beeldmerk