Vrijstaand woonhuis met een nieuwe jas

Dit woonhuis kenmerkt zich door zijn eigentijdse uitstraling gecombineerd met rustieke elementen. De situering wordt door de opdrachtgever als zeer prettig ervaren, echter miste het bestaande woonhuis het gewenste comfort en dito uitstraling. Door het bestaande als een drager te beschouwen en te voorzien van een nieuwe comfortabele jas is zowel het exterieur als het interieur volledig geüpdatet en wordt het algemene woongenot vergroot.

Comfort, strakker, moderner: het zijn de sleutelwoorden die bij deze revitalisatie centraal staan. Het bestaande hoofdvolume wordt verduurzaamd met op maaiveldniveau de introductie van een tafelconstructie dat voor meer geleding zorgt en losse eenheden bijeenbrengt. Dit nieuwe element wordt aan de achterzijde onderbroken met een houten volume dat de woonruimte om begane grond niveau vergroot. Een woonruimte met in het hart een ruime open leefkeuken en aan de achterzijde een zitkamer dat gericht is op de tuin.

Opdrachtgever: particulier

Status: in uitvoering

Jaar: 2021-2022

Programma: wonen

Projectteam: Harm Diesvelt, Vincent van Vuuren, Guus Schilderman

Neem contact met ons op!

Heeft u een vraag, of een idee voor een project waarbij u ons goed kan gebruiken. Neem direct contact op via mail of telefoon. Wij helpen u graag verder.

Adres
Kerkallee 43
6882 AM Velp

Direct contact
026 – 361 38 12
architecten@hurenkamp.nl

KvK nummer: 09090353
Lid BNA / Bond van Nederlandse Architecten

X
Beeldmerk