Revitalisatie kantoorpand Pol

Begin jaren 90 was de bouw van dit kantoor met bedrijfshal het eerste project van dit architectenbureau. Door de jaren heen werd de bedrijfshal uitgebreid, werden delen van het interieur aangepakt en vonden er her en der kleine verbouwingen van het familiebedrijf plaats. Allemaal niet te ingrijpend, met als gevolg dat de uitstraling van het interieur achterhaald was geraakt. In eerste instantie was de opdracht om de entree en directievleugel te revitaliseren. Naar mate het project vorderde evolueerde de upgrade van de kantoorvleugel tot een gedaantewisseling van het gehele bedrijf.

Met behulp van diverse ingrepen is de routing in het pand aangepakt, is het accent komen te liggen op de trap en is er meer openheid gecreëerd. Het resultaat is een fris interieur vertaald in lichte materialen met warme/ rode accenten. Geen overdaad, maar een verwelkomend ruimtelijkere gevoel met meer daglicht.

Opdrachtgever: POL Heteren bv

Status: gerealiseerd

Jaar: 2018

Programma: kantoor

Projectteam: Harm Diesvelt, Bryan Klein Bluemink, Vincent van Vuuren

Neem contact met ons op!

Heeft u een vraag, of een idee voor een project waarbij u ons goed kan gebruiken. Neem direct contact op via mail of telefoon. Wij helpen u graag verder.

Adres
Kerkallee 43
6882 AM Velp

Direct contact
026 – 361 38 12
architecten@hurenkamp.nl

KvK nummer: 09090353
Lid BNA / Bond van Nederlandse Architecten

X
Beeldmerk