Deel dit bericht op social media!
02 juni 2020

Oplevering Retail Bouw Nederland

Het zal de alledaagse weggebruiker van de snelweg A18 het afgelopen jaar niet ontgaan zijn: de bouw van een nieuwe huisvesting voor Retail Bouw Nederland te Wehl.

De ontwerp- en advieswerkzaamheden omtrent de nieuwbouw van het kantoor (gesplitst over vier lagen), geïntegreerd werfterrein en eenlaagse onderverdeelde bedrijfsruimte (met laadkuil en dock shelter) begon medio 2018. Na een traject van anderhalf jaar, waarbij ook het volledige interieur van het kantoor is mee ontworpen volgde de oplevering.

Ontworpen met maximale duurzaamheidsmaatregelen is het volume opgezet van een eenduidig geometrische element met een uitgehouwen entree middels een uitkragend element. Het gebruik van de kleuren en materialen verwijst naar de identiteit van het bedrijf, waarbij het afwisselende gevelpatroon van de bedrijfshal zorgt voor interessant lijnenspel. Een bijna random dynamische opzet, als een knipoog naar de karakter van de naastgelegen snelweg A18.

De feestelijke activiteiten omtrent de opening ging vanwege COVID-19 niet door. Neemt niet weg dat wij trots zijn op de prettige samenwerking met Retail Bouw Nederland en het uiteindelijke eindresultaat.

Klik hier om naar de project pagina te gaan

Neem contact met ons op!

Heeft u een vraag, of een idee voor een project waarbij u ons goed kan gebruiken. Neem direct contact op via mail of telefoon. Wij helpen u graag verder.

Adres
Kerkallee 43
6882 AM Velp

Direct contact
026 – 361 38 12
architecten@hurenkamp.nl

KvK nummer: 09090353
Lid BNA / Bond van Nederlandse Architecten

X
Beeldmerk