WONING BACHLAAN ARNHEM

OPDRACHTGEVER: PARTICULIER
LOCATIE: BACHLAAN ARNHEM
TOTAAL BVO:  370 m2 
ONTWERP: BEGIN 2017
REALISATIE: 2017/2018
PROJECTTEAM: LIANNE GOOSEN / GIJS KLOMP / EDWIN KANT

Deze vrijstaande woning wordt gerealiseerd op een uitloper van een heuvelrug. Het hoogteverschil in het terrein vormt een belangrijk uitgangspunt in het ontwerp. De woning bestaat uit 3 gestapelde volumes waarbij het onderste volume in het talud is geschoven en de facilitaire ruimten herbergt. Het 2e volume heeft maximale aansluiting met het maaiveld. Hier bevinden zich de woonruimten. Het 3e volume komt los van de grond en is gericht op uitzicht naar de omgeving.
Duurzaamheid is een belangrijk item in het ontwerp van de woning. Er komt een duurzame installatie in en er worden duurzame en gezonde materialen toegepast. 

YoutubeFacebookLinkedInTwitter